Kinderlessen
Taekwondo

45 minuten les

Is een vorm van zelfverdediging. Taekwondo is dus het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid en het wordt dus ook vaak gezien als een verdedigingssport en niet als een vechtsport omdat er veel aandacht gaat naar zelfbeheersing en respect. Voor het serieuze taekwondo is het niet alleen het gebruik van de hand en de voet, maar een manier van denken, een manier van zelfdiscipline en ontwikkeling van zelfvertrouwen. Door training ontwikkelt een student zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coördinatie en zelfverdediging. Taekwondo wordt gezien als een kunst van zelfverdediging, die gebruikt kan worden voor gerechtigheid en het verdedigen van de zwakkere. Het is een kunst die niet alleen is weggelegd voor sterke mensen, maar die door iedereen te beoefenen is.

[Terug omhoog]


Jeugdfitness

45 minuten les

Zijn uw kinderen nog geen 14 jaar, maar willen ze wel zelfstandig sporten op de fitnessvloer? Dat kan met jeugdfitness. Vanaf 10 jaar kunnen kinderen onder begeleiding van één van onze trainers zelfstandig of in een groep aan de slag in onze fitnessruimte. Ze werken tijdens deze begeleiding met hun eigen trainingsprogramma op maat aan hun gezondheid. Na het doorlopen van een aantal speciale stappen met een trainer zijn ze helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan en weten de kinderen wat ze wel en vooral niet mogen doen. Naar 12x krijgen wordt er weer naar het training programma gekeken en bijgesteld.

[Terug omhoog]


Kids-dance

45 minuten les

Bij Kidsdance krijgen de kinderen één of meerdere choreografieën aangeleerd. Bovendien leren ze spelenderwijs de basisbeginselen van dans, zoals het uitvoeren van verschillende danspasjes, het aannemen van een juiste houding, op de maat dansen, het herkennen van muziekfrases en het leren onthouden van pasjes. Verder spelen we iedere les gezellig met z'n allen een dansspelletje! Kidsdance is goed voor je conditie, draagt bij aan de muzikale vorming, Stimuleert de motorische-, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling. And last but not least: het is ontzettend leuk om te doen!

[Terug omhoog]


Hiphop

45 minuten les

Bij Hiphop krijgen de kinderen één of meerdere choreografieën aangeleerd. Met verschillende danspasjes en dansstijlen. Ook wordt geleerd het aannemen van een juiste houding, en op de maat dansen. Als onder leuke herkenbare muziek en een enthousiaste dans lerares. Hiphop is goed voor je conditie, draagt bij aan de muzikale vorming, stimuleert de motorische-, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling. And last but not least: het is ontzettend leuk om te doen!

[Terug omhoog]


Peutergym

30 minuten les

Lekker bewegen op muziek met gym en dans oefeningen.

[Terug omhoog]