Iventri


Wilt u meer vet kwijt op uw buik, verbeter dan de doorbloeding op uw buik en gebruik de Iventri gordel tijdens uw training. Iventri verhoogt met twee wisselende drukkamers de bloedcirculatie in de probleemzones. Door de werking van de wisselende druk op het weefsel in combinatie met conditietraining wordt de huid en vetlaag van deze zones beter doorbloedt.

Iventri zorgt voor een actieve behandeling met wisselende druk. De doorbloeding van de buik wordt dusdanig bevorderd dat voor de energietoevoer vet uit dit gebied wordt verbrand. Door het ondersteunende trainings- en voedingsadvies worden niet alleen de vetrolletjes gereduceerd, ook de huid krijgt weer meer elasticiteit. Zelfs zwangerschapsstrepen kunnen verminderen.De training bestaat uit 4 weken, 3x per week trainen met Inventri.


Alle trainingen worden in overleg ingepland.


Klant ervaring met Iventri

Na mijn zwangerschap in coronatijd, was ik blij dat ik na een kleine 11 weken weer kon beginnen met sporten. Ellen stelde voor om te starten met Iventri en die kans heb ik met beide handen aan gegrepen.

In 4 weken heb ik 3 keer in de week getraind, waarvan 2x kracht volgens een schema en 1x onder begeleiding van Ellen. Alle drie de trainingen werden afgesloten met een half uur cardio naar keuze met de Iventri-band om.

Halverwege was ik zoekende naar de balans tussen werk, thuis en mezelf, daarin bood Ellen een luisterend oor. Ze geeft echt begeleiding op maat. Erg fijn! Daarnaast was het resultaat nog eens verbluffend, ik was na 4 weken trainen met de Iventri 1,9 kg kwijt en was ik 17 centimeters rond mijn middel kwijt.

Carolien (35 jaar)