Groepslessen
Powerpump

60 minuten les

Powerpump is een groepsles waarin je met een lange halter met gewichten aan spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam werkt. Het doel is het verbeteren van de kracht en het uithoudingsvermogen van de belangrijkste spiergroepen en daardoor het verbranden van calorieën. Tijdens deze workout worden alle spiergroepen aangepakt aan de hand van een selectie aan technieken uit de krachtzaal, zoals Squats, Presses, Lifts en Curls. Professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus zorgen ervoor dat je snel resultaat ziet! Door de opzwepende muziek en de afwisseling vliegt het uur voorbij voordat je er erg in hebt!

[Terug omhoog]


Spinning

60 minuten les

Spinning voor iedereen te volgen. Het is een groepsles waarbij je op een speciale fiets en op de klanken van opzwepende muziek om het maximale uit jezelf haalt. Gediplomeerde instructeurs helpen je daarbij. Deze stevige workout is ideaal om een goede conditie op te bouwen en vet te verbranden. Je fietst op muziek op basis van verschillende snelheden en weerstanden en technieken. Spinning is de ideale groepsles om aan je conditie en billen, benen en buik te werken.

[Terug omhoog]


Spinning voor senioren

30 minuten les

Het grote verschil tussen spinning voor beginners en senioren spinning is, muziekkeuze Lager intensiteit.

[Terug omhoog]


Steps

30 minuten les

Steps is een swingende en uitdagende groepsles waar gebruik gemaakt van een step. Dit is een in de hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, verschillende oefeningen uitvoert. Op het ritme van de muziek stap je het bankje op en af, of spring je er zelfs overheen.

[Terug omhoog]


BBB

30 minuten les

Deze les is gericht op buik, billen en benen! Een eenvoudig te volgen les, waarbij een goede coördinatie geen vereiste is. Deze les is vriendelijk voor de rug. Elke week komen er andere, goed uitvoerbare oefeningen aan bod om zo de grote spiergroepen te trainen. Natuurlijk komen ook de andere spieren aan bod. Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van een step, dynaband, losse gewichten, stang en meer! Een half uur les om je spieren te trainen, lichaam te versterken en het versnellen van het verbrandingsproces. Het is aan te raden om voor deze les even 10 minuten op te warmen, zodat je tijdens de les kunt knallen

[Terug omhoog]


Body fit 50+

60 minuten les

Deze les is totale fitheid, 30 minuten cardio training met aerobic aansluiten door 30 minuten spierversterkende oefeningen.

[Terug omhoog]


Fitnes circuittraining

45 minuten les

Dit wordt in de fitneszaal uitgevoerd. In het circuit zijn 8 tot 10 verschillende oefeningen die we 1 minuut per oefening doen. We wisselen steeds 1 krachttoestellen 1 cardio oefeningen af.

[Terug omhoog]


Total body Circuittraining

45 minuten of 60 minuten les

Total body Circuittraining is een combinatie van Cardio Hit en Power Hit training. Cardio Hit en Power Hit zijn high-intensity intervaltrainingen waarbij je snel je conditie en kracht verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet oefeningen met je eigen lichaamsgewicht maar je maakt ook gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! Je wordt gemotiveerd door een fanatieke trainer die met je meetraint op de vloer. Deze Total Body Workout zorgt ervoor dat het maximale uit je wordt gehaald. En zorgt voor een superconditie en verhoogt de spiermassa en vetverbranding.

[Terug omhoog]